2020. okt 01.

Makacs szerelem / Inadina Ask

írta: Can Yaman Hungaria Fan
Makacs szerelem / Inadina Ask

török vígjátéksorozat, 2015

 

 

Inadina Ask online sorozat

Makacs szerelem / Inadina Ask - 2015

török vígjátéksorozat,

Defne frissen végzett egyetemista, aki informatikusként helyezkedik el az "Aras Technology" cég. Már az első munkanapján összezördül a bátyjával, aki a ruháira tesz megjegyzéseket, mivel túl frivolnak, és kihívónak találja a munkához. Hogy ne vesztegesse az időt, Defne átöltözik, de a szexi ruháit magával viszi, és a cég parkolójában újra felveszi, még mielőtt belépne új munkahelyére. Miközben öltözködik nézőközönséget kap, meglátja a cég vezérigazgatója akiről Defne azt hiszi, hogy biztonsági alkalmazott a cégnél. Yalin(Can Yaman), nem fedi fel a személyazonosságát, és jól szórakozik Defnén.



Mivel így elkésik az első munkanapjáról, és máris gondjai lesznek a közvetlen főnökével, Defne kompenzálni akar valamilyen módon, hogy ne rúgják ki. A főnöke felajánlja, hogy a cégnél maradhat, ha két napon belül sikerül kitalálnia egy jelszót a cég számítógépes rendszeréhez. Defne természetesen megoldja, lévén kitűnő informatikus, így bebizonyítja, hogy a megfelelő személy a feladatra. De amikor megtudja, hogy Yalin nem sima alkalmazott, hanem a cég vezérigazgatója, azonnal felmond.

Másrészről Yalin is rájön, hogy hibát követett el mikor tévedett vele kapcsolatban, hisz gúnyt űzött belőle, mikor látta őt átöltözni a parkolóban, ezért bocsánatot kér. A lány nagyon makacs, de a pasi nem adja fel. Defne visszamegy dolgozni, és ahogy telik az együtt töltött idő, na mi történik? - szerelem születik.

 

 Egy jó összeállítás!

Szólj hozzá

sorozat 2015 CanYaman töröksorozat inadinaask Makacs szerelem